In de bekende Zeeuwse badplaats Oostkapelle, vlakbij Domburg (5 km), vindt u het vriendelijke bungalowpark Bos & Duin. De prachtige locatie, vlakbij de Noordzeestranden en grenzend aan een uniek duinlandschap, geven liefhebbers van zon, zee en natuur, dé garantie voor een prachtige vakantie. Bovendien maakt u vanuit dit park de mooiste fiets- en wandeltochten.

Bungalow 30
is een comfortabele, volledig aangepaste 6-persoons bungalow toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De bungalow heeft een eigen draadloze internetverbinding, waardoor u kunt internetten met de kwaliteit die u van thuis gewend bent.

Het park Bos en Duin ligt op geringe afstand van het Walcherse strand, dat ook met onze strandrolstoel vrij gemakkelijk toegankelijk is.

De woonkamer

In de woonkamer bevindt zich een lederen bankstel, trippelstoel, relax- / sta-op stoel. Flatscreen tv en dvd-speler.
Aan de tuinzijde bevinden zich: screenzonweringen, zonnescherm en tuinset.

De keuken.

In de vernieuwde open keuken staat de eethoek. In het keukenblok bevindt zich een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-magnetron. Ook aanwezig zijn een waterkoker en twee koffiezetapparaten (1xSenseo). De keuken heeft Led verlichting met een USB aansluitpunt/oplader.      

De badkamer

De sanitair ruimte heeft een aangepast toilet met armsteunen, onderrijdbare wastafel en verstelbare spiegel, verrijdbare douche-toiletstoel en douchezitje. Tevens een toiletverhoger. De badkamer is volledig gerenoveerd.

De slaapkamer beneden

In de slaapkamer beneden staan: een hoog/laag bed, opklapbaar bed, kledingkast en een wastafel. Verder is er een elektrische Diana tillift met Dolphi juk en twee tilmatten aanwezig.

De slaapkamers boven

Op de bovenverdieping bevinden zich: Een extra toilet en de slaapkamers hebben twee 1 persoons bedden met topmatras. Eén van de slaapkamers heeft een vaste wastafel.