Boekingsinfo & boekingsformulier

Wil je de bungalow boeken, controleer en klik op verhuurkalender voor de beschikbaarheid. Vervolgens kun je onderaan dit blad het boekingsformulier invullen.

Belangrijk: Indien je in de periode van 1 oktober t/m 30 november voor het aankomende jaar wil boeken, zal voor de mensen die dezelfde week / weken kiezen, de toewijzing d.m.v. loting plaatsvinden. Geef daarom zoveel mogelijk alternatieven aan; maximaal drie.
Je krijgt dan tussen 1 en 15 december een e-mail en na 1 januari de bevestiging/factuur per mail toegestuurd.

Boekingen na 30 november worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Weekends en midweken

De Stichting geeft de voorkeur aan het verhuren van de bungalow voor volle weken. In minder bezette perioden is het eventueel mogelijk een weekend of een midweek te huren. Let op: Bij aanbiedingen wordt uitsluitend per week verhuurd.
Neem bij vragen even contact op met onze verhuuradministratie voor mogelijkheden en prijzen.

Betaling

Zodra je voor onze bungalow hebt geboekt of bent ingeloot zal er een bevestiging/factuur per e-mail worden toegezonden Hiermee is de reservering definitief. Betaling van 50% van de huursom dient dan binnen 14 dagen plaats te vinden.
Het restant van de huursom dient 5 weken voor het betrekken van de bungalow te zijn overgemaakt.
Alle individuele zaken dient u bij aanmelding bij de receptie te voldoen.
Lees verder en klik op: Goed om te weten

Dhr. H.W. Wolters – tel: 035-531 10 90
b.g.g. secr.– dhr. P. Siebel – tel: 0343-45 32 51
e-mail:   verhuur@stichting-goedegebuuren.nl

*Vul uw telefoonnummer in zodat wij contact kunnen opnemen bij vragen of mededeling tijdens uw verblijf in de bungalow.

Boekingsformulier - * is een verplicht veld

*Aantal personen

*Wij komen met:

Faktuur en aanreisdocument ontvangt u per email