Het centrum van Oostkapelle is eenvoudig te bereiken (2 km). Behalve een grote supermarkt, een bakker en een goede visboer zijn er verschillende restaurants en een aantal leuke winkeltjes. “Bos en Duin” ligt ook vlakbij het fraaie strand en de duinen van Oostkapelle. Er zijn verschillende routes naar het strand, de één nog mooier dan de ander. Zo kun je via prachtige natuurgebieden als de ‘Mantelinge’ en ‘Oranjezon’ naar een fraai en wat rustiger deel van het strand.

Klik of tik op de plattegrond voor navigatie in Google Maps

UITSTAPJES

Voor een leuk uitstapje hoef je niet ver weg. Walcheren is prachtig; een uitstekend beschermd gebied met pittoreske dorpjes, boerderijen, velden, weiden en kronkelende polderwegen. Je kunt er eindeloos ‘toeren’; lopend, met de fiets of met de auto. In het dorp zijn overal fietsen te huur; bij één van de fietswinkels of bij het VVV.

Als je de omgeving wilt verkennen is het leuk een uitstapje te maken. Je bent zo in de gezellige oude badplaats Domburg (5,5 km). Er zijn verschillende fraaie routes te kiezen. Even naar Zoutelande (12,5 km), Middelburg (13 km) of naar het mooie historische stadje Veere (14 km). Afstanden zijn bij benadering.